شکوه خانهی کعبه زیر چکمههای نوکری آل سعود
دعوت جنیفیر لوپیز رقاصه امریکایی توسط حکام سعودی، رسوایی تاریخی دیگریست که در تاریخ عربستان ثبت شد، شهر مکه و خانهی کعبه که نماد قداست و آمرزش گناهان در عقاید مسلمین است، بدون احترام به احساسات عقیدتی میلیونها مسلمان رقص و پایکوبی در نقاطی از سرزمین وحی برگزار میگردد تا از قداست آن فروکش کنند.
حضور رقاصه امریکایی با دار و دسته اجرایی اش و رو آوردن به شراب و فحشا در این سرزمین یاد آور عربستان ماقبل اسلام و دوره جاهلیت است که امور حرام در آن دوران عملی میشد.
پیامبر اسلام در روزگاری از این شهر ندای وحدانیت و تسلیمی در برابر فرامین الهی را سر داد که مردم این دیار در اوج بربریت جهالت به سر میبردند. در فرایند زمان، رفته رفته شهر مکه در تار و پود منافع حکام آل سعود سقوط کرد و به جهت اینکه عمر حکومت آل سعود طولانی گردد به هر خواستهی امریکا و غرب تن دادند، به خصوص در چهاردهه گذشته بیشتر از هر زمان دیکر همسو با خواسته های آمریکاییها برای مردم ما تبلیغ کننده فرهنگ افراطگرایی بودند و افرادی همچون بن لادن و ایمن الظواهری را بر سرنوشت سیاسی و اجتماعی ما تحمیل کردند که به قیمت تباهی کشور ما تمام شده است؛ این افراد از زاویه دین و تظاهر به زهد و تقوی با انگ جهاد وارد خاک افغانستان شدند و هر آنچه که دلشان خواستند در عقبگرد کشور ما نقش بازی کردند و نتیجه آن شد که نباید میشد اینها همه هدیهی عربستان به مردم بی دفاع ما بود؛ اما اینک با چرخش در سیاستهای خود از افراط گرایی به سوی سیاست تفریطی میخواهند فرهنگ منحط ابتذال را در بین ملتهای مسلمان ترویج کنند.
عربستان سعودی علاوه بر اینکه ارزشهای اسلامی را زیر پا گذاشته است؛ حتی زمان برگزاری برنامههای مبتذل را نیز رعایت نمیکند؛ درست زمانیکه مردم بی دفاع غزه تحت حملات ظالمانه اسرائیل روزانه دهها زن و کودک را از دست میدهند، برنامه رقص و پایکوبی در مکه برگزار میگردد که علاوه بر بی حرمتی به کعبه و ارزشهای اسلامی به سخره گرفتن خون هزارن شهید زن و کودک فلسطینی است که توسط یهود سلاخی میگردند.
حکومت سرپرست افغانستان باید از گذشته تاریخی عربستان عبرت گیرند، زمانی سعودیها سخت ترین برداشتهای دینی را در عربستان و سایر کشورهای اسلامی تبلیغ میکردند که خروجی آن پرورش گروههای تکفیری همچون داعش در منطقه بود.
امروز هم اگر حکومت سرپرست از سیاستهای خود همچون منع تحصیل دختران و یا ممانعت از تصویر برداری از زنده جانان و…دست برندارند ثمره ای جز عقب ماندگی کشور و مخدوش کردن چهره تابناک اسلام در انظار ملت افغانستان و سایر جهانیان نخواهد داشت.
بنا بر این رویکردهای سیاسی در نظامهای اسلامی باید معتدل و مبتنی بر روحیهی اسلامی باشد، افراط و تفریطهای سیاسی در فرایند زمان نتیجهی جز بدنامی و پشیمانی در پی نخواهد داشت.