مظلومیت فلسطین، لزوم به بسیج کشورهای اسلامی در بازسازی غزه

با روی کار آمدن اسرائیل در اوایل قرن بیستم، ضربه‌ای مهلک به امت اسلامی وارد شد. بعد از این تجاوز جوانان آن زمان و برخی از علمای آگاه آن دوران درصدد برآمدند تا مسئله وحدت کلمه بین مسلمین بیش از پیش افزایش یابد. امریکا و انگلیس و حامیان آنها برای جدا کردن ملت مسلمان از یکدیگر تلاش‌های بسیاری را انجام دادند که البته با هوشمندی امت اسلامی این توطئه‌ها خنثی شد.

امت اسلامی باید به اسلام پناه بیاورد چراکه تنها راه نجات امت پناه آوردن به دین اسلام است و تنها راه حل مسئله فلسطین در وحدت بین مسلمانان است.

اختلافات بین فرق اسلامی، مخصوصاً بین برادران اهل سنت و تشیع، اختلافات ساده و قابل حل است که باید برطرف گردد و به موضوع اصلی که همان تهدید موجودیت ملت مسلمان است توجه بیشتری صورت گیرد. هنگامی که دشمن بیرونی به سراغ‌مان می‌آید باید تمام مسلمانان این اختلافات و تفاوت‌ها را فراموش کرده و با یکدیگر متحد شوند.

زیرا رنگ و بوی همه مذاهب اسلامی شبیه به هم است و یافتن اشتراکات میان مذاهب مختلف اسلامی کار دشواری نیست. همه مسلمانان از اصحاب پیامبر(ص) هستند و این نقطه مشترک همه ماست. این نقطه اشتراک، ما را به ایجاد یک تمدن نوین اسلامی نزدیک کرده است. به همین جهت همه مسلمانان باید با هم متحد شوند چراکه این اتحاد و یک‌رنگی، موجودیت ما را به عنوان یک امت اسلامی در مقابل دیگران حفظ می‌کند.

مسئله فلسطین را نمی توان حل کرد مگر با اتحاد جهان اسلام، چرا که با حل این مسئله، وحدت کل مسلمین به دست می‌آید. البته با گفتن سخن از وحدت بین سنی‌ها و شیعیان، عنوان وسیعی به‌ ذهن می‌رسد که شامل زیدی‌ها، اباضی‌ها، اهل سنت و همه مذاهب اسلامی خواهد بود. زمانی که وحدت مسلمانان به دست آمد مسئله فلسطین نیز قطعاً حل خواهد شد. رنسانس بدون وحدت اسلامی وجود نخواهد داشت، مشکل اساسی که بر سر راه رنسانس اسلامی و تمدن اسلامی قرار دارد تمایز و اختلاف بین مسلمانان است. تفرقه بین مسلمانان باعث نفوذ و بقای استعمارگران در کشورهای اسلامی می‌شود.اصطلاح تفرقه بیانداز و حکومت کن، نقطه آغاز استعمار است. زیرا استعمارگران بدون تفرقه، نمی‌تواند به اهداف خود برسد. آن‌ها مسلمانان را از هم جدا می کنند تا از این شکاف استفاده کرده و پروژه نفوذ را اجرا کند. امروزه ایجاد رنسانس اسلامی در گرو سه مورد مهم است. اول اتحاد بین مسلمانان، دوم تداوم اتحاد یکپارچه بین محور مقاومت و سوم، تمرکز بر مسئله فلسطین و اشغال آن توسط اسرائیل. این عناصر دیالکتیکی هستند. وحدت مسلمانان و اتحاد پایدار مقاومت اسلامی و مسئله فلسطین مکمل یکدیگر هستند و باید سازوکارهایی برای فعال کردن این عناصر وجود داشته باشد. مهمترین این سازوکارها مسئله وجود پیامبر اکرم (ص) است. همچنین باید روی آگاهی مسلمانان بسیار کار شود. چراکه آگاه کردن مسلمین و تلاش برای آموزش امت اسلامی می‌تواند باعث ایجاد وحدت و تفاهم میان همه مسلمانان گردد.

بنا بر این اکنون که غزه تحت جور و ستم دو ساله رگبارهای رژیم اسرائیل به جغرافیای غربال تبدیل شده است بر امت اسلامی است که در بازسازی آن سهم گرفته و این شهر اشباح را مجددا به شهر قابل اسکان برای ساکنین اش تبدیل کنند، در زمستانی که سپری شد اهالی غزه با کمبود مواد خوراکه، وسایل گرما و نبود خانه و کاشانه مواجه بودند، و دز ماه مبارک رمضان نیز رنج و مشقت‌های زیادی را متحمل شدند؛ لذا وقتیکه اساس ذهنیت اسرائیل، بر قتل و کشتار فلسطینیان، تخریب شهرهای فلسطین و گرسنگی دادن و تحمیل رنج بر آنان استوار است، می‌بایست که امت مسلمه نیز در حمایت از ملت فلسطین کمر همت بسته و در جهت تامین نیازهای روزمره فلسطینیان و بازسازی شهرهای ویران شده فلسطین سهم فعال بگیرند.

لینک کوتاه

https://sarie.news/a5535b

 

دکمه بازگشت به بالا